Antena 3 CNN Sport Tenis Presa internaţională la picioarele Simonei Halep. "Este o FORŢĂ de care fiecare adversar trebuie să se teamă"

Presa internaţională la picioarele Simonei Halep. "Este o FORŢĂ de care fiecare adversar trebuie să se teamă"

Presa internaţională la picioarele Simonei Halep. "Este o FORŢĂ de care fiecare adversar trebuie să se teamă"
de O.P.    |    06 Iun 2014   •   06:02

Presa internaţională este la picioarele Simonei Halep, Sportiva din România este descrisă drept "copleşitoare". Comentatorii străini remarcă, la unison, că prezenţa într-o finală de Grand Slam confirmă ascensiunea rapidă a Simonei, care a urcat într-un an de pe locul 57 WTA pe locul 3.  T

Toţi comentatorii de la Roland Garros sunt de acord: Simona Halep a dominat autoritar semifinala, ca toate meciurile jucate până acum. Jurnaliştii adaugă că Simona nu a pierdut niicun set în şase meciuri, lucru de-a dreptul coplesitor.

Ascensiunea fulgerătoare a Simonei în clasamentul ATP nu încetează să uimească lumea tenisului mondial. Comentatorii scriu că sportiva şi-a constuit în liniste cariera şi lasă să vorbească loviturile pentru ea.

Pentru a descrie jocul româncei, unii comentatori nu au găsit altă soluţie decât comparaţiile cu lumea basmelor. Reuters scrie că Halep a supus-o cu vraja ei pe Petkovici pe tot parcursul meciului.

Tenis.com notează că Simona a controlat abil terenul pentru a câştiga primul set iar apoi şi-a păstrat sângele rece pentru a se redresa după pierderea unui break şi a-şi câştiga biletul la prima ei finală de Mare Şlem.

Românca ajunsă pe podiumul clasamentului ATP a devenit o forţă de care orice adversară va trebui să ţină seama, consideră ziariştii de la okteniis.it. Jurnaliştii remarcă precizia şi hotărârea  la fiecare schimb de mingi.

Presa străină citează şi declaraţiile de după semifinală în care Simona Halep s-a declarat încrezătoare în propriile forţe, dar conştientă că finala va fi mult mai grea.

Pentru a marca rezultatul extraordinar al Simonei, Antena 3 va transmite în direct, mâine de la ora 16:00, finala de la Paris, în parteneriat cu Eurosport.

Trimiteţi mesajele voastre de încurajare pentru Simona Halep, pe adresa de mail [email protected]

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Românii care ar putea pierde bani la salariu, de la 1 iulie 2024
x close