Antena 3 Sport Tenis Presa internaţională, reacție după eliminarea prematură a Simonei la Wimbledon: N-a știut să profite de șanse

Presa internaţională, reacție după eliminarea prematură a Simonei la Wimbledon: N-a știut să profite de șanse

08 Iul 2018   •   13:06
Presa internaţională, reacție după eliminarea prematură a Simonei la Wimbledon: N-a știut să profite de șanse

Simona Halep a abordat al treilea Grand Slam al anului din postura de lider mondial, venind după triumful de la French Open. Din păcate, n-a reuşit să-şi egaleze nici măcar parcursul de anul trecut de la All-England Club, când a atins sferturile.

Presa internaţională a considerat eşecul româncei drept încă o surpriză neplăcută la Wimbledon 2018 şi rezultatul de sâmbătă a fost analizat de mai multe ziare şi site-uri de specialitate.

*The New York Times: Încă o zi, încă o eliminare-surpriză la Wimbledon: nr. 1 mondial. Numai o singură jucătoare din Top 10 a mai rămas în cursă: Karolina Pliskova. Nr.1 mondial n-a ştiut să profite de şansele pe care le-a avut în acest meci.

*The Telegrpah: Simona a devenit, la rândul său, victima epidemiei eliminării favoritelor, care a cuprins Wimbledonul anul acesta. Halep n-a putut face faţă presiunii care vine odată cu adăugarea unui titlu de Grand Slam în carieră. Simona spune că adversara sa a meritat victoria, dar văzut din afară, meciul putea avea orice rezultat. 

*Reuters: Hsieh i-a făcut vrăji lui Halep, administrându-i o înfrângere dureroasă.

Sursa: sport.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close