Antena 3 CNN Sport Tenis Prima declarație a Simonei Halep, după victoria istorică de la US Open. Jucătoarea româncă este în semifinale

Prima declarație a Simonei Halep, după victoria istorică de la US Open. Jucătoarea româncă este în semifinale

Prima declarație a Simonei Halep, după victoria istorică de la US Open. Jucătoarea româncă este în semifinale
10 Sep 2015   •   01:33

 Un pas mic pentru omenire, un pas uriaș pentru tenisul românesc! Cam așa poate fi descrisă, pe scurt, seara de miercuri. Simona Halep a reușit să ajungă în semifinalele US Open și se va lupta pentru un loc în finală cu italianca Flavia Pennetta. În cealaltă semifinală se vor înfrunta Serena Williams, favorita numărul 1 a turneului, și Roberta Vinci.

A fost un meci greu, întrerupt mai bine de o oră de ploaie, însă Simona a luptat pentru fiecare punct și, după o rupere de ritm în setul doi, a revenit spectaculos în decisiv și a câștigat partida cu scorul de 6 - 3, 4 - 6, 6 - 4.

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE ALE MECIULUI

"E grozav sa fiu in semifinala. Cel mai bun Grand Slam al meu. Îl savurez. M-am bucurat că am jucat cel mai bun tenis al meu. În primul set am dominat, am facut un pas înapoi în setul doi, apoi mi-am zis că nu am ce să pierd și am dat ce e mai bun", a spus Simona Halep după accederea în semifinalele competiției.

Multumim, Simona, pentru această seară minunata! România este alături de tine!

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close