Antena 3 CNN Sport Tenis Principalul favorit şi campionul de anul trecut s-au calificat în semifinalele BRD Năstase Ţiriac Trophy

Principalul favorit şi campionul de anul trecut s-au calificat în semifinalele BRD Năstase Ţiriac Trophy

Principalul favorit şi campionul de anul trecut s-au calificat în semifinalele BRD Năstase Ţiriac Trophy
de M.T.    |    25 Apr 2014   •   21:50

Bulgarul Grigor Dimitrov, favorit numărul 1, şi cehul Lukas Rosol, campionul ediţiei precedente, s-au calificat în semifinalele BRD Năstase Ţiriac Trophy, care vor avea loc sâmbătă, la Arenele BNR din Bucureşti.

Dimitrov, al 16-lea jucător al lumii, a avut nevoie de doar o oră şi 7 minute pentru a trece în două seturi, scor 6-3, 6-4, de ucraineanul Serghei Stahovski.

În semifinale, jucătorul bulgar îl va înfrunta pe ale treilea favorit al turneului de la Bucureşti, francezul Gael Monfils, care l-a învins într-un meci dramatic pe conaţionalul său Paul-Henri Mathieu.

Monfils a salvat şase mingi de meci ale adversarului său în setul doi şi s-a impus în cele din urmă cu 3-6, 7-6, 6-2, la capătul a două ore şi 20 de minute de joc.

În duelul ultimilor câştigători de la Bucureşti, Lukas Rosol, campionul din 2013, l-a învins în două seturi, scor 7-6, 6-2, pe francezul Gilles Simon, al patrulea favorit al competiţiei.

Pentru un loc în ultimul act, Rosol îl va întâlni pe Robin Haase, învingător cu 3-6, 6-1, 6-3 în faţa uzbekului Denis Istomin.

×
Subiecte în articol: turneu ATP
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close