Antena 3 Sport Tenis Rafa Nadal, "maestrul zgurei", părăseşte Roland Garros încă din optimi, bătut de Soderling

Rafa Nadal, "maestrul zgurei", părăseşte Roland Garros încă din optimi, bătut de Soderling

31 Mai 2009   •   20:48
Rafa Nadal, "maestrul zgurei", părăseşte Roland Garros încă din optimi, bătut de Soderling rafa nadal

Capăt de linie pentru numărul 1 mondial, Rafael Nadal, la turneul său preferat. Spaniolul câştigase ultimele patru turnee de Ronald Garros dar nu a reuşit să treacă de nu adversar net inferior, cel puţin teoretic, suedezul Robin Soderling. Scandinavul a câştigat în patru seturi partida, 6-2, 6-7, 6-4, 7-6, şi turneul a rămas deja fără Nadal şi Djokovic.
Sâmbătă, lumea tenisului era surprinsă de emilinarea din turul trei a sârbului Novak Djokovic, numărul 4 mondial, dar surpriza de duminică a fost şi mai mare. Soderling a câştigat foarte uşor primul set, cu 6-2, iar Nadal era avertizat. Iar spaniolul a reacţionat bine, câştigând setul doi la tie-break, dar aici s-a rupt ceva în jocul spaniolului. Loviturile de dreapta au fost punctul forte al lui Soderling, care a câştigat şi setul al treilea datorită execuţiilor proprii foarte bune, cu scorul de 6-4. Şansa i-a făcut cu ochiul lui Nadal în setul patru, atunci când ibericul a servit pentru set la 5-4, dar ?Regele Zgurei? a ignorat norocul propriu şi a pierdut gameul, apoi setul şi a fost, implicit, eliminat. Federer rămâne, astfel, mare favorit al turneului francez.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close