Antena 3 CNN Sport Tenis Reacția Simonei Halep după ce a pierdut la Australian Open. „Sufăr acum, trebuie să recunosc”

Reacția Simonei Halep după ce a pierdut la Australian Open. „Sufăr acum, trebuie să recunosc”

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul trei mondial, a declarat că „doare mai tare să pierzi astfel”, după ce a fost învinsă de Garbine Muguruza cu 7-6 (10-8), 7-5, joi, la Melbourne, în semifinalele turneului Australian Open.

Reacția Simonei Halep după ce a pierdut la Australian Open. „Sufăr acum, trebuie să recunosc”
Sursa foto: Foto: instagram.com/simonahalep
de S.T.    |    30 Ian 2020   •   12:30

„Doare mai tare să pierzi astfel cu siguranţă. Sufăr acum, trebuie să recunosc, dar viaţa merge înainte”, a declarat Halep la conferinţa de presă ce a urmat, potrivit site-ului WTA.

Halep, care de luni va urca pe locul al doilea în ierarhia mondială, a indicat câteva lucruri care au făcut diferenţa în semifinala de joi, a doua pentru ea la Melbourne, după ce în 2018 a pierdut finala cu Caroline Wozniacki.

„Cred că puteam fi mai curajoasă la punctele importante. Nu am făcut asta. Poate că am fost un pic defensivă la acele mingi şi nu am putut prelua controlul punctului”, a afirmat românca.

„Cred că a fost un meci bun pentru amândouă, dar ea a fost mai puternică pe final. În momentele importante ea a jucat mai curajos”, a concluzionat Halep.

Halep, a patra favorită la Melbourne, va primi un cec de 1.040.000 dolari australieni şi 780 de puncte WTA. Simona fusese învinsă în optimi la ediţia de anul trecut.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Românii care vor lua mai mulți bani la recalcularea pensiilor
x close