Antena 3 CNN Sport Tenis Roland Garros 2018. Elogii pentru Simona Halep din partea unei adversare

Roland Garros 2018. Elogii pentru Simona Halep din partea unei adversare

Roland Garros 2018. Elogii pentru Simona Halep din partea unei adversare
31 Mai 2018   •   23:12

Viitoarea adversară a Simonei Halep, Andrea Petkovic, are doar cuvinte frumoase la adresa româncei, despre care spune că "joacă fantastic" la Roland Garros. Cele două se vor lupta pentru un loc în optimile de finală la Paris.

Nu va fi primul duel dintre cele două pe zgura din capitala Franţei. În 2014, Halep şi Petkovic s-au întâlnit în semifinale, iar constănţeanca de 26 de ani s-a impus în două seturi.

"Am mai întâlnit-o pe Simona, în semifinale la Roland Garros 2014, dar de atunci lucrurile s-au schimbat mult. Ok, am o formă bună, dar ea joacă fantastic la acest turneu! Va fi un meci greu și va trebui să facem un plan de joc cât mai bine pus la punct.

Ar fi extraordinar să repet evoluția din 2014, dar să nu uităm ca joc contra Simonei Halep" a spus Andrea Petkovic in conferinta de presa care a urmat victoriei cu Mattek-Sands, scor 6-0, 7-6.

Jucătoarea din Germania a ajuns în turul 3 al unui turneu major pentru prima oară din 2015, motiv pentru care fostul număr 9 WTA aşteaptă duelul cu liderul mondial cu o stare de spirit excelentă.

Petkovic a fost întrebată care e nivelul de satisfacţie pe care îl simte pentru rezultatul înregistrat la Paris. Răspunsul jucătoarei de 30 de ani nu lasă loc de interpretări: "Pe o scară de la 1 la 10, mă simt de 8 plus. Un 8 plus, da", scrie digisport.ro.

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close