Antena 3 CNN Sport Tenis România a ratat a doua semifinalistă la Miami Open. Olaru și Niculescu au fost eliminate

România a ratat a doua semifinalistă la Miami Open. Olaru și Niculescu au fost eliminate

România a ratat a doua semifinalistă la Miami Open. Olaru și Niculescu au fost eliminate
27 Mar 2019   •   22:51

Dacă Simona Halep a ajuns în careul de aşi în proba de simplu, Monica Niculescu şi partenera ei, Abigail Spears, au ratat această performanţă, la dublu, după o partidă decisă în super tiebreak. Nici Raluca Olaru şi colega ei, croata Darija Jurak, nu s-au descurcat mai bine. 

Un dublu experiment, format din două jucătoare mature, Monica Niculescu (31 de ani) şi Abigail Spears (37 de ani), a cedat, în final, după trei meciuri destul de solicitante în proba de dublu, la Miami Open. 

Perechea româno-americană a stat peste 90 de minute pe teren în victoria din optimi, cu cuplul Halep - Goerges şi, revenită în competiţie după 24 de ore, n-a mai făcut faţă unui alt meci care a ajuns în decisiv. 

Niculescu şi Spears au pierdut primul set cu 3-6, l-au luat pe al doilea la tiebreak, dar apoi au cedat în super tiebreak, cu 6-10. Partida a durat o oră şi 44 de minute. Pentru calificarea până în sferturile de la Miami Open, Niculescu şi Spears vor primi 57.000 de dolari şi 215 puncte în clasamentul de dublu. 

Sursa: adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: România
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close