Antena 3 CNN Sport Tenis Ruxandra Dragomir a rămas fără sprijinul lui Andrei Pavel la şefia Federaţiei Române de Tenis

Ruxandra Dragomir a rămas fără sprijinul lui Andrei Pavel la şefia Federaţiei Române de Tenis

Ruxandra Dragomir a rămas fără sprijinul lui Andrei Pavel la şefia Federaţiei Române de Tenis
07 Noi 2008   •   16:51

Fosta jucătoare Ruxandra Dragomir, candidată la preşedinţia FRT, a declarat că îi respectă decizia lui Andrei Pavel de a-l susţine pe Florin Segărceanu pentru şefia federaţiei, dar nu înţelege de ce tenismanul a sprijinit-o iniţial, iar apoi s-a răzgândit, informează Mediafax.?Sunt foarte dezamăgită pentru că Pavel m-a contactat iniţial pe mine şi a vrut să facă parte din echipa mea. Dacă el a decis să schimbe este opţiunea lui. Îi respect decizia, dar nu o înţeleg. ? a spus Dragomir.
Fosta tenismenă crede că nu ar fi avut vreun contracandidat la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Tenis dacă Florin Segărceanu şi Andrei Pavel alegeau să rămână în echipa ei pentru conducerea FRT. ?Cu siguranţă că noi am fi câştigat dacă ei rămâneau cu mine în echipă. Împreună cu Andrei şi cu Segărceanu nu cred că am fi avut contracandidaţi. În opinia mea, Florin Segărceanu nu are nicio şansă. El oricum a făcut parte din federaţie ca vicepreşedinte zece ani şi nu dacă a reuşit să schimbe ceva atunci, nu cred că ar putea să o facă de acum încolo", a precizat Dragomir.
În replică, Andrei Pavel a declarat că îl sprijină pe fostul căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis, argumentând că Segărceanu este cel mai potrivit pentru şefia FRT: ?Decizia mea este pentru a ajuta tenisul. ?Vreau să ajut tenisul de jos, de la copii. Florin (n.r. Segărceanu) mi se pare mult mai bun, iar pe plan internaţional Florin este destul de cunoscut.?
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ruxandra Dragomir Andrei Pavel
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close