Antena 3 CNN Sport Tenis Scandal la Wimbledon! Victoria Azarenka, acuzată că a trișat înaintea meciului cu Simona Halep

Scandal la Wimbledon! Victoria Azarenka, acuzată că a trișat înaintea meciului cu Simona Halep

Scandal la Wimbledon! Victoria Azarenka, acuzată că a trișat înaintea meciului cu Simona Halep
Sursa foto: Foto: Facebook/Victoria Azarenka
08 Iul 2017   •   12:07

Scandal la Wimbledon! Fosta jucătoare de tenis Kim Clijsters a afirmat, în timp ce comenta pentru BBC despre meciul Victoria Azarenka - Heather Watson, că sportiva din Belarus, adversara din optimi a Simonei Halep, ar fi beneficiat de sfaturile antrenorului în timpul confruntării, ceea ce este interzis la Wimbledon.

Întrebată despre acest lucru, Azarenka spune că în timpul meciurilor se uita foarte rar către loja sa, unde se afla antrenorul, și că nu a beneficiat de ajutorul acestuia, scrie Reuters.

„Sincer nu știu despre ce vorbește lumea. Sunt unul dintre jucătorii care se uită foarte rar către loja sa. Dacă am primit sfaturi de la antrenor, cred că le-am ratat. Simt că sunt comentarii nedrepte pentru că vedem mulți jucători, nu dau nume, care vorbesc constant cu cei din loja lor. Dacă antrenorul meu a făcut sau nu a făcut ceva, am ratat. Adică sună ca și cum ar fi făcut o crimă. Să fim serioși. E ciudat, mai ales că eu nici când am voie să chem antrenorul nu o fac. Este ciudat, pentru că la turneele WTA ni se permite să primim sfaturi de la antrenor, dar aici nu. Dar nu prea îmi pasă de asta. Chiar și la turneele WTA îmi chem antrenorul foarte rar. Sunt de părere că trebuie să te descurci singură”, a spus Azarenka, potrivit Reuters.

×
Subiecte în articol: victoria azarenka
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close