Antena 3 CNN Sport Tenis Scene incredibile la Wimbledon. Doi tenismeni au fost amendați după ce au făcut asta pe teren

Scene incredibile la Wimbledon. Doi tenismeni au fost amendați după ce au făcut asta pe teren

Scene incredibile la Wimbledon. Doi tenismeni au fost amendați după ce au făcut asta pe teren
Sursa foto: Foto: wikipedia.org
06 Iul 2017   •   16:41

Australianul Bernard Tomic, un blazat al tenisului, şi rusul Daniil Medvedev, care a aruncat cu monede într-o arbitră, au fost amendaţi pentru comportamentul lor ''antisportiv'' la Wimbledon, a anunţat Federaţia internaţională de tenis (ITF). 

Tomic va plăti o amendă de 13.000 euro după ce s-a enervat şi a mimat o accidentare în meciul pierdut marţi în primul tur, în trei seturi, în faţa germanului Mischa Zverev. 

''Nu-mi pasă dacă ating optimile de finală la US Open sau pierd în primul tur. Vreau să mai joc încă 10 ani şi ştiu că după ce-mi voi încheia cariera, nu voi mai munci niciodată'', a declarat Tomic, nr. 59 mondial, care a încasat aproape 40.000 de euro pentru un meci jucat la Londra. 

La rândul său, Medvedev a primit o amendă de 12.700 euro pentru că şi-a îndreptat furia spre arbitrul de scaun Mariana Alves după înfrângerea suferită în cinci seturi în turul 2, miercuri, în faţa belgianului Ruben Bemelmans. 

După meci, jucătorul rus, care îl eliminase în primul tur pe numărul 3 mondial, elveţianul Stan Wawrinka, a aruncat cu monede în direcţia arbitrei. Speranţa tenisului rus, în vârstă de 21 ani, şi-a cerut scuze la conferinţa de presă, explicând că nu a vrut să insinueze că arbitra a fost părtinitoare sau coruptă. 

''A fost de-a dreptul stupid. Eram frustrat din cauza înfrângerii. Nu are sens ce am făcut şi îmi cer scuze'', s-a apărat nr. 49 mondial, care a încasat aproape 65.000 euro pentru calificarea în turul 2 la Wimbledon.

×
Subiecte în articol: Wimbledon
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close