Antena 3 CNN Sport Tenis Scoţianul Murray, umilit în turul II de la Monte Carlo de Kolschreiber

Scoţianul Murray, umilit în turul II de la Monte Carlo de Kolschreiber

Scoţianul Murray, umilit în turul II de la Monte Carlo de Kolschreiber
Sursa foto: Andy Murray
15 Apr 2010   •   12:13

Andy Murray a părăsit, miercuri, turneul Masters de la Monte Carlo după o înfrângere pe cât de surprinzătoare, pe atât de jenantă, în faţa germanului Philipp Kolschreiber. Britanicul a cedat în două seturi, cu scorul de 2-6, 1-6. Înfrângerea este cu atât mai rea cu cât Monte Carlo este primul turneu pe zgură al anului, deci un prim semn despre cum ar putea decurge ostilităţile la Roland Garros.
Eliminat în turul al doilea şi în urmă cu două săptămâni, la Miami, scoţianul nu s-a simţit deloc bine pe zgura de la Monte Carlo. Serviciul a fost o mare problemă, returul la fel şi chiar adversarul său, Lolschreiber (locul 33 ATP) a recunoscut că a întâlnit un jucător care părea foarte ruginit. Scorul de 2-6, 1-6 spune totul despre cum au decurs ostilităţile.
"A fost pentru prima oară după câţiva ani când terenul mi s-a părut aşa mic. Pur şi simplu n-am găsit terenul cu loviturile. Când e aşa e dificil să joci. Am încercat mai multe lucruri, am încercat să lovesc din vole după serve de câteva ori. Am încercat să lovesc mingi înainte. Nu a contat.", a declarat Andy Murray, potrivit Eurosport.
Adversarul lui, Kolschreiber, este de acord că nu a jucat împotriva unui tenisman aflat în vârf de formă.
"Este foarte greu pentru el. A fost primul lui turneu pe zgură şi poate de asta a jucat aşa", a declarat germanul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Andy Murray ATP
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close