Antena 3 CNN Sport Tenis Serena, învinsă la Beijing. Petrova s-a impus în faţa noii jucătoare numărul unu în lume

Serena, învinsă la Beijing. Petrova s-a impus în faţa noii jucătoare numărul unu în lume

Serena, învinsă la Beijing. Petrova s-a impus în faţa noii jucătoare numărul unu în lume
09 Oct 2009   •   01:44

Serena Williams a fost eliminată de la Open-ul Chinei după doar două zile de când a revenit în fruntea clasamentului WTA. Jucătoarea din SUA a fost scoasă din competiţia de la Beijing după o înfrângere dramatică, scor 4-6, 6-3, 6-7, în runda a treia, împotriva rusoaicei Nadia Petrova.

Williams, care a pus capăt perioadei de 25 de săptămâni în care Dinara Safina a fost numărul unu în lume, a cedat două break-uri în primul set, Petrova luând rapid iniţiativa. Americana a răspuns în setul secund, când un break a dus meciul de calitate în setul final.

Petrova s-a distanţat la 5-0, dar Williams a recuperat, pentru ca o cerere de aut să îi spulbere orice speranţă. Aflată în faţa unei mingi de meci, condusă cu 6-5 la tie-break, lovitura în cross a Serenei Williams a fost văzută greşit în aut. Arbitrul de scaun a anulat cererea venită de la tuşă şi a cerut reluarea punctului, dar Petrova a profitat de şansă şi a câştigat.

Favorita numărul 12, Agnieszka Radwanska, a progresat de asemenea, revenind de la 4-6, 0-4 şi învingând-o pe spaniola Maria Jose Martinez Sanchez cu 4-6, 6-4, 6-2, în două ore şi 17 minute. Următoarea adversară a polonezei este Elena Dementieva, cap de serie numărul patru, care a trecut de speranţa locală Na Li.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Serena Williams
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close