Antena 3 CNN Sport Tenis Serena Williams dezvăluie de ce nu a putut să o învingă pe Halep în două seturi

Serena Williams dezvăluie de ce nu a putut să o învingă pe Halep în două seturi

Serena Williams dezvăluie de ce nu a putut să o învingă pe Halep în două seturi
Sursa foto: sursa foto: Agerpres
08 Sep 2016   •   10:07

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, numărul unu mondial, a declarat după calificarea reuşită în semifinalele turneului US Open că se bucură că a fost pusă la încercare de Simona Halep în meciul de miercuri, câştigat în trei seturi, cu 6-2, 4-6, 6-3, potrivit Agerpres.

La conferinţa de presă, Serena a vorbit mai mult de setul al doilea, cedat cu 4-6: ''Nu am reuşit să profit de unele şanse pe care le-am avut. Am avut oportunităţi, le-am ratat şi m-au afectat. Nu am jucat la fel în primul set şi al doilea, dar al treilea a fost mai bun decât setul al doilea. Nu am reuşit să menţin nivelul sus''.

Serena a remarcat şi partea pozitivă a meciului cu Halep: ''Mă simt extraordinar. Mă bucur că am fost pusă la încercare. Cel mai bun lucru e că simt că nivelul ei a crescut în setul al doilea, dar am avut şanse de care nu am profitat. Din asta trag concluzia că puteam juca mai bine în setul al doilea şi poate reuşeam să câştig în două seturi''.

Halep a salvat în setul al doilea nu mai puţin de 12 mingi de break, dar Serena a fost de neoprit în decisiv, la al 46-lea sfert de finală de Grand Slam, reuşind 18 aşi.

Americanca de 34 de ani (va împlini luna aceasta 35) a precizat că a fost calmă pe tot parcursul meciului: ''Cred că aşa m-am dat jos din pat dimineaţă''.

Williams a subliniat că nu este la sută la sută din punct de vedere fizic, dar se simte bine şi nu se plânge.

Serena Williams o va înfrunta în meciul următor pe Karolina Pliskova (Cehia), a zecea favorită, în drumul său către al 23-lea titlu de Mare Şlem din carieră, un nou record în era open. Serena este acum la egalitate cu germanca Steffi Graf şi la două titluri de performanţa australiencei Margaret Court (24 titluri, înaintea erei open).

×
Subiecte în articol: Serena Williams Simona Halep
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close