Antena 3 CNN Sport Tenis Serena Williams: Roberta Vinci a jucat incredibil

Serena Williams: Roberta Vinci a jucat incredibil

Serena Williams: Roberta Vinci a jucat incredibil
Sursa foto: Foto: Agerpres/Xinhua
12 Sep 2015   •   10:23

Jucătoarea americană Serena Williams a declarat, vineri seară, că italianca Roberta Vinci a jucat incredibil în meciul câştigat cu scorul de 2-6, 6-4, 6-4, din semifinalele US Open, ultimul Grand Slam al anului. 

"Nu vreau să vorbesc despre înfrângerea mea. Dacă aveţi alte întrebări sunt pregătită să vă răspund. Cred că ea a jucat cel mai bun teni din carieră. Are 33 de ani şi este minunat că poate juca atât de bine. Cred că poate inspira alte jucătoare. A jucat incredibil", a declarat Serena Williams.
Jucătoarele italiene Roberta Vinci, locul 43 WTA, şi Flavia Pennetta, locul 26 WTA, au produs surpriza anului în tenisul feminin, învingându-le pe sportivele clasate cel mai bine în ierarhia WTA, Serena Williams, locul 1, respectiv Simona Halep, locul 2, în semifinalele US Open.
Într-o atmosferă ostilă pe arena Arthur Ashe, Vinci a învins-o pe Williams, cu scorul 2-6, 6-4, 6-4, după un meci care a durat puţin peste două ore. Înaintea acestei întâlniri, Flavia Pennetta, 33 de ani, locul 26 WTA, a trecut, tot vineri, în semifinale, cu scorul de 6-1, 6-3, de Simona Halep, 23 de ani, locul 2 WTA, în 59 de minute.
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close