Antena 3 CNN Sport Tenis Serena Williams s-a accidentat

Serena Williams s-a accidentat

Serena Williams s-a accidentat
Sursa foto: foto: Facebook
05 Ian 2016   •   17:58

Serena Williams a abandonat marţi într-un meci din Cupa Hopman, competiţie pregătitoare pentru Openul Australiei, din cauza unei dureri la genunchi, însă participarea sa la primul turneu de Mare Şlem al sezonului nu este pusă sub semnul întrebării, transmite Agerpres.

Jucătoarea americană de tenis a preferat să renunţe, înainte de finalul meciului cu australianca Jarmila Wolf, de la Perth, când era condusă cu 7-5, 2-1. Ea nu a disputat nici primul său meci prevăzut luni în Cupa Hopman, tot din cauza problemei de la genunchiul stâng.

Totuşi, Serena Williams nu s-a arătat îngrijorată în privinţa prezenţei sale la Melbourne, unde îşi va apăra titlul, începând din 18 ianuarie.

''Este vorba pur şi simplu de o inflamaţie care necesită timp pentru a se vindeca. Este pe cale să treacă, însă încă mai trebuie timp, repaus şi tratament. M-am antrenat foarte dur în intersezon, am dat totul, o zi sau două de repaus ar trebui să schimbe lucrurile. Viteza este forţa mea şi cred că totul se va aranja înainte de Openul Australiei. Sunt pozitivă şi ştiu că totul va decurge bine'', a declarat campioana cu 21 de titluri majore, în vârstă de 34 ani.

Cea mai mică din surorile Williams şi-a întrerupt sezonul 2015 după eşecul din finala US Open, care a privat-o de Marele Şlem. Ea a luat din nou racheta în mână în luna decembrie, la International Premier Tennis League (IPTS) la Manila.

×
Subiecte în articol: Serena Williams
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close