Antena 3 CNN Sport Tenis Serena Williams s-a accidentat. Reacția Simonei Halep

Serena Williams s-a accidentat. Reacția Simonei Halep

Serena Williams s-a accidentat. Reacția Simonei Halep
Sursa foto: foto: wtatennis.com
04 Ian 2016   •   18:31

Serena Williams, lidera clasamentului WTA, s-a accidentat la inceputul acestui an si tot mai multi specialisti cred ca sportiva americana nu va fi pregatita pentru primul turneu de Grand Slam din 2016, Australian Open.

Principala urmaritoare a Serenei, Simona Halep, sustine insa contrariul, ea afirmand ca Williams are resurse pentru a-si reveni spectaculos, scrie Ziare.com.

"Este o jucatoare puternica. Stiu ca poate juca un tenis de calitat in price moment. Este pregatita sa faca acest lucru. Are foarte multa experienta si stie cum sa gestioneze aceste situatii", a spus Simona in presa australiana.

Desi o lauda pe cea care ii este rivala, Halep anunta ca este gata s-o infrunte din nou pe Serena.

"Da, cred ca ar fi o perioada buna sa joc impotriva ei. Totusi, inca sunt de parere ca este cea mai buna jucatoare din lume. Trebuie sa fiu foarte relaxata atunci cand o intalnesc."

Serena Williams a inceput sezonul 2016 cu o accidentare, lidera clasamentului WTA fiind fortata sa se retraga inaintea primului meci de la Cupa Hopman din cauza unei afectiuni la genunchi.

Cea mai buna tenismena a planetei are insa sanse sa revina destul de repede pe teren, semn ca accidentarea ei nu este una grava.

De cealalta parte, Simona Halep se pregateste intens pentru debutul ei in noul sezon.

Primul meci al romancei din 2016 se va disputa miercuri, atunci cand o va intalni pe Victoria Azarenka in turul al doilea de la Brisbane.

×
Subiecte în articol: Serena Williams Simona Halep
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close