Antena 3 CNN Sport Tenis Sfârşitul Serenei Williams? Ce spune o jucătoare legendară despre Simona Halep

Sfârşitul Serenei Williams? Ce spune o jucătoare legendară despre Simona Halep

Sfârşitul Serenei Williams? Ce spune o jucătoare legendară despre Simona Halep
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
de S.T.    |    04 Ian 2016   •   11:03

Serena Williams este de departe cea mai bună jucătoare de tenis din lume şi are şanse mari să încheie încă un sezon pe prima poziţie a clasamentului chiar dacă evoluţiile nu vor fi la nivelul extrem de ridicat din 2015.

Chris Evert, câştigătoare a 18 trofee de Mare Şlem, a făcut o amplă analiză a sezonului ce tocmai a început pentru tennis.com şi a explicat de ce crede că sînt mai multe jucătoare care o pot detrona pe Serena, scrie gsp.ro.

"Nu sunt atât de încrezătoare în ceea ce o priveşte pe Williams. Spre deosebire un Djokovici sănătos şi care va avea încă un an stelar, stilul atletic al Serenei i-a cauzat mai multe probleme de sănătate şi acum o macină uşor-uşor. (...) Mai mult, chiar dacă dominaţia Serenei a fost excelentă pentru a atrage mai mulţi oameni spre tenis, acum e timpul că cineva să iasă în faţă din grupul stabil din spatele ei. Primul nume care îmi vine în minte este Victoria Azarenka. Nu are titlurile care să arate asta în 2015, dar a revenit puternic după o accidentare şi a jucat set decisiv în toate cele 3 partide cu Serena de anul trecut. Şi mai sînt şi alte jucătoare excelente în zonă, Simona Halep, Petra Kvitova şi Garbine Muguruza pentru a numi cîteva, toate încercînd să-şi îmbunătăţească jocul".

Mai multe, pe gsp.ro.

×
Subiecte în articol: Serena Williams Simona Halep
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close