Antena 3 CNN Sport Tenis Sharapova, în culmea fericirii. Rusoaica a câştigat Open-ul de la Tokyo, primul turneu după o pauză lungă

Sharapova, în culmea fericirii. Rusoaica a câştigat Open-ul de la Tokyo, primul turneu după o pauză lungă

Sharapova, în culmea fericirii. Rusoaica a câştigat Open-ul de la Tokyo, primul turneu după o pauză lungă
03 Oct 2009   •   15:13

Maria Sharapova a obţinut primul ei titlu după o pauză de un an şi jumătate, după ce Jelena Jankovic s-a retras în finala Pan Pacific Open de la Tokyo. Rusoaica, în vârstă de 22 de ani, conducea cu 5-2 în primul set, când favorita numărul şapte a turneului, Jankovic, a fost forţată să renunţe din cauza unei accidentări la umăr.

Sharapova, revenită pe terenul de tenis în luna mai, a câştigat astfel primul turneu din aprilie 2008, când s-a impus la Amelia Island. "A fost a doua finală a mea în acest an, aşa că eram puţin nervoasă. A fost greu, pentru că Jelena a început foarte puternic", a spus Sharapova, învingătoare de cinci ori în şapte întâlniri cu jucătoarea din Serbia.

Ambele jucătoare sunt foste numărul unu mondial, dar amândouă au avut un sezon greu. Fosta campioană Sharapova a început turneul din postura de outsideră, fiind clasată pe locul 25 în lume, şi încă mai are mult de muncă până a ajunge la forma ce i-a adus trei titluri de Mare Şlem.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Maria Sharapova
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close