Antena 3 Sport Tenis Simona Halep a făcut fericiţi 150 de copii

Simona Halep a făcut fericiţi 150 de copii

15 Iul 2015   •   13:54
Simona Halep a făcut fericiţi 150 de copii

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a jucat tenis cu aproximativ 150 de copii la Arenele BNR, în cadrul evenimentului Kids Day, care a avut loc, miercuri, în cadrul turneului BRD Bucharest Open.

Acţiunea, care a durat aproximativ o oră şi jumătate, s-a desfăşurat pe terenul central din complexul BNR. La acest eveniment, au asistat, circa zece minute, fostul tenismen Ion Ţiriac şi preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac.

Fiecare copil a avut ocazia să facă schimburi de mingi cu a treia jucătoare a lumii. La finalul sesiunii, copiii au primit câte un poster cu Simona Halep şi obiecte promoţionale din partea sponsorilor turneului. De asemenea, copiii s-au fotografiat cu Halep şi au primit autografe din partea sportivei din Constanţa.

Câştigătoare a primei ediţii a turneului de la Bucureşti, în 2014, Simona Halep nu a participat la competiţia din acest an, din cauza programului încărcat din prima jumătate a sezonului. Ea a fost şi marţi în tribunele terenului central din complexul BNR, urmărind meciul dintre Monica Niculescu şi Ana Bogdan.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close