Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati și a ratat șansa de a deveni lider mondial

Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati și a ratat șansa de a deveni lider mondial

Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati și a ratat șansa de a deveni lider mondial
20 Aug 2017   •   22:10

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost învinsă fără drept de apel de spaniola Garbine Muguruza, cu 6-1, 6-0, duminică, în finala turneului WTA de la Cincinnati, dotat cu premii totale de de 2.536.154 dolari, și a ratat o nouă șansă de a deveni lider mondial, informează Agerpres.

Halep (25 ani), numărul doi mondial, a făcut un meci slab și a pierdut după doar 56 de minute. Simona Halep a ratat a treia sa șansă de a deveni numărul unu WTA, precedentele două fiind în finala de la Roland Garros (pierdută în fața Jelenei Ostapenko) și în sferturi la Wimbledon (cu Johanna Konta). Luni, Halep va fi la doar cinci puncte de liderul clasamentului WTA, Karolina Pliskova (Cehia). 

Sâmbătă seara, Simona Halep s-a calificat în finală după ce a învins-o pe Sloane Stephens în două seturi, scor 6-2, 6-1.

„Va fi cu siguranţă un meci foarte greu, însă nu am nimic de pierdut, ea este favorită, din punctul meu de vedere, câştigând Wimbledon şi având încrederea sus, dar şi eu mă simt destul de stăpână pe mine şi sper doar să fie un meci frumos”, spunea Simona Halep înainte de finala din această seară.

„A trecut foarte mult timp de când nu am mai jucat cu Halep, dar evoluează foarte bine. Este puternică, a jucat multe meciuri şi am văzut-o puţin în aceste zile. Va fi dificil, este o adversară puternică", a spus Garbine Muguruza.

Anunţul Simonei Halep, după ce s-a calificat în finala de la Cincinnati

 

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close