Simona Halep a recunoscut! Cine este omul care a ajutat-o să fie puternică

15 Mar 2018   •   18:15
Simona Halep a recunoscut! Cine este omul care a ajutat-o să fie puternică

 "Ţiriac m-a ajutat să fiu puternică", a declarat românca Simona Halep, liderul ierarhiei WTA, pentru Marca, ziarul spaniol numind-o pe româncă "regina tenisului". 

Întrebată cât de importantă a fost figura lui Ion Ţiriac în cariera sa la nivel de profesionişti, Simona Halep a răspuns: "Ion a fost foarte important. I-am simţit mereu susţinerea, în fiecare moment, în fiecare secundă a parcursului meu. Îmi dă sfaturi bune şi datorită lui sunt o jucătoare puternică. Chiar dacă nu e pe banca mea în timpul turneelor, îl consider ca parte a echipei mele. E un prieten şi susţinerea lui este necondiţionată". 

Halep a comentat faptul că în ultimul an şase jucătoare au fost pe primul loc în ierarhia WTA: "Top 10 este foarte deschis şi oricare dintre noi poate fi pe primul loc sau să câştige un turneu de Mare Şlem". 

Halep crede că americanca Serena Williams, revenită la Indian Wells după o lungă absenţă, "este o mare campioană" şi poate câştiga din nou turnee "când va fi bine din punct de vedere fizic". 

Românca s-a referit la faptul că, deşi ea a încheiat anul trecut ca lider mondial, spaniola Garbine Muguruza a fost desemnată de Federaţia Internaţională de Tenis ca fiind cea mai bună jucătoare din 2017: "Poate că ei acordă mai mare importanţă câştigării unui turneu de Mare Şlem decât poziţiei în clasament. Pentru mine nu contează atât de mult acest premiu. Dacă i l-au acordat lui Garbine, înseamnă că-l merită". 

Halep joacă în această săptămână în turneul de la Indian Wells, unde o va întâlni în semifinale pe japoneza Naomi Osaka. 

Sursă: Agerpres
x close