Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, afirmație surprinzătoare: „Nu mai fac asta după ce am păţit în vară!”

Simona Halep, afirmație surprinzătoare: „Nu mai fac asta după ce am păţit în vară!”

Simona Halep, afirmație surprinzătoare: „Nu mai fac asta după ce am păţit în vară!”
Sursa foto: Foto: Simona Halep/Instagram
23 Oct 2017   •   21:22

Simona Halep a declarat, luni, după victoria obţinută în faţa jucătoarei franceze Caroline Garcia, că nu ştie care sunt variantele pentru a rămâne pe locul I WTA după turneul de la Singapore.

"Nu ştiu care sunt variantele pentru a-mi păstra locul I, nu mai fac asta. Am făcut-o în vară şi nu mi-a fost foarte bine. Acum nu mă mai gândesc să termin anul pe locul I, am atins această poziţie, vreau doar să joc meci după meci, să câştig meciurile pe care le joc aici, e mai important decât să termin anul pe primul loc. Sigur, ar fi un lucru frumos dacă aş fi numărul 1 la finalul anului, dar nu cel mai important pentru mine în acest moment", a declarat Halep, într-o conferinţă de presă, potrivit news.ro.

Halep s-a declarat foarte bucuroasă că a câştigat primul meci în calitate de numărul 1 mondial.

"Mă simt fericită, bucuroasă că am câştigat primul meci la primul turneu la care am venit ca numărul 1 mondial. (...) Cred că am jucat astăzi ca atunci. Am simţit că e consistentă la început, foarte puternică, apoi în setul secund am început să simt că domin meciul şi am căpătat mai multă încredere. Dacă mă gândesc bine acum, al doilea ghem a fost foarte imporant. Putea să facă repede break-ul şi mi-ar fi fost mai greu să revin. L-am luat şi pot să spun că azi am servit foarte bine. Astăzi am fost puternică pe picioare, am stat foarte jos, pentru că loveşte destul de plat, iar mingea pe acest teren nu stare prea mult. Am stat jos şi am alergat foarte bine. Lucrez mult la forţa picioarelor, mai ales acasă, dar nu exagerez. Consider că o am şi cel mai important este să fii proaspătă înaintea turneelor", a afirmat Simona Halep.

 

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close