Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep: „Am avut o săptămână extraordinară la Singapore”

Simona Halep: „Am avut o săptămână extraordinară la Singapore”

Simona Halep: „Am avut o săptămână extraordinară la Singapore”
de M.T.    |    26 Oct 2014   •   15:20

Simona Halep a declarat că a avut „o săptămână extraordinară” la Turneul Campioanelor şi a felicit-o pe Serena Williams, cea care a învins-o categoric în ultimul act de la Singapore.

„Am avut o săptămână extraordinară la Singapore şi ţin să felicit organizatorii şi sponsorii care au făcut posibil acest turneu uimitor”, a spus Halep, după finala pierdută în faţa liderului mondial, scor 3-6, 0-6.

„O felicit pe Serena pentru victorie, este cea mai bună şi o felicit şi pentru faptul că va termina anul pe primul loc în clasamentul WTA”, a mai spus Simona, care va urca pe locul 3 în lume după Turneul Campioanelor.

Finala jucată de Simona Halep reprezintă cel mai bun rezultat obţinut de o jucătoare din România la Turneul Campioanelor.

Anterior, Irina Spârlea s-a calificat de două ori la rând în semifinale, în 1997 şi 1998, unde a pierdut de fiecare dată în faţa celei care avea să câştige turneul, Jana Novotna, respectiv Martina Hingis.

Cealaltă reprezentantă a ţării noastre prezentă la turneul care încheie sezonul WTA a fost Virginia Ruzici.

„Pentru mine a fost un vis să fiu aici şi mulţumesc pentru susţinere echipei mele, părinţilor mei şi suporterilor”, a mai spus Simona Halep, în cadrul ceremoniei în care a primit trofeul vicecampioanei din partea fostei mare jucătoare Chris Evert, de patru ori câştigătoare la Turneul Campioanelor.

Învinsă categoric în grupe de Simona Halep, Serena Williams a reuşit să se revanşeze în finală, însă a recunoscut că eşecul în faţa româncei a ajutat-o să-şi îmbunătăţească jocul.

„Îi mulţumesc Simonei Halep, mă face o jucătoare mai bună. Îmi place asta”, a spus americanca de 33 de ani.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close