Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep: Am luat decizia de a mă retrage de la Beijing „cu mintea, nu cu inima”

Simona Halep: Am luat decizia de a mă retrage de la Beijing „cu mintea, nu cu inima”

Simona Halep: Am luat decizia de a mă retrage de la Beijing „cu mintea, nu cu inima”
de M.T.    |    02 Oct 2014   •   18:49
Decizia Simonei Halep de a se retrage din turneul de la Beijing a fost luată „cu mintea, nu cu inima”, a scris a doua jucătoare a lumii pe pagina sa de Facebook.
 
„Astăzi am terminat turneele de pe teren chinezesc. Nu au fost meciuri uşoare, însă sunt împăcată cu mine că am făcut tot ce am putut şi am luptat pentru fiecare minge şi pentru fiecare meci”, a precizat Halep.
 
„Astăzi însă a trebuit să iau o decizie cu mintea, nu cu inima. De aceea, după multe discuţii cu fizioterapeuţii, am decis să mă retrag, pentru că am dureri la picior şi nu pot risca să îmi agravez starea şi mai mult”, a adăugat Simona.
 
După ce a anunţat că se retrage de la China Open, unde s-a calificat în sferturile de finală, Simona Halep a fost criticată de jurnaliştii de la L'Equipe, care lasă de înţeles că totul ar fi doar o strategie a româncei înainte de Turneul Campioanelor.
 
Chiar dacă poate pierde a doua poziţie în ierarhia WTA, Halep va lua parte la turneul care va închide sezonul şi la care participă cele mai bune opt jucătoare ale lumii.
 
Simona va fi doar a treia jucătoare din România care va participa la Turneul Campioanelor, după Virginia Ruzici şi Irina Spîrlea.
 
„Aştept cu mare drag prima mea participare la Turneul Campioanelor de la Singapore! Vă mulţumesc tuturor pentru mesaje şi pentru susţinere şi sper să îmi fiţi alături şi de acum înainte!”, a încheiat Halep. 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close