Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, anunț de ultimă oră. Ce se întâmplă cu turneul de la Doha

Simona Halep, anunț de ultimă oră. Ce se întâmplă cu turneul de la Doha

Simona Halep, anunț de ultimă oră. Ce se întâmplă cu turneul de la Doha
13 Feb 2018   •   13:55

Simona Halep a făcut anunțul așteptat de toți fanii de la Doha. Românca de pe locul 2 WTA a specificat la conferința de presă că va juca în turneul din Qatar.

”Voi juca la acest turneu. Încă mai simt dureri, dar voi intra pe teren”, a spus Simona, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit DigiSport.

Simona va debuta la ediția din acest an a turneului de la Doha direct în turul secund. Ea se va duela cu Ekaterina Makarova, într-un meci care va fi transmis în direct de Digi Sport 2.

Halep are 3-2 în duelurile directe cu Makarova, în faţa căreia a pierdut categoric în sferturile Australian Open 2015 (4-6, 0-6) şi anul trecut, în sferturi la Washington, unde jucătoarea noastră s-a retras în setul al treilea.

Constănţeanca de 26 de ani s-a impus în sferturi la New Haven, în 2013 (6-1, 7-6), în aceeaşi fază la Dubai, în 2015 (6-3, 1-6, 7-5) şi în 16-imi la Indian Wells, în 2016 (6-2, 6-4).

Numărul doi mondial nu se va putea baza pe sfaturile lui Darren Cahill, care nu se va afla alături de româncă la cele două competiții.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close