x close

Simona Halep, avertizată de arbitru. Greșeala care nu a trecut neobservată în timpul partidei de la Adelaide

de A.M.P    |    14 Ian 2020   •   10:47
Simona Halep, avertizată de arbitru. Greșeala care nu a trecut neobservată în timpul partidei de la Adelaide  482

Simona Halep (28 de ani, locul 4 WTA) o înfruntă marți pe Ajla Tomjlanovic (52 WTA, 26 de ani), în turul secund al turneului WTA de la Adelaide (Australia). 

La scorul de 4-2 în favoarea sa, Simona Halep a fost avertizată de arbitra partidei, scrie gsp.ro. Jucătoarea noastră a primit un «time violation» din partea arbitrei de scaun. 

Motivul? La scorul de 30-30, Halep a servit cu întârziere, iar arbitra nu a ezitat s-o penalizeze pe eleva lui Darren Cahill. Simona nu a protestat în fața deciziei, a rămas concentrată și și-a adjudecat game-ul în prelungiri. 


 

Citeşte mai multe despre:

Simona Halep
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati