Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep s-a calificat în finala turneului Transylvania Open, după ce a învins-o pe Marta Koshtyuk

Simona Halep s-a calificat în finala turneului Transylvania Open, după ce a învins-o pe Marta Koshtyuk

Simona Halep s-a calificat în finala turneului Transylvania Open, în această seară, după ce a învins-o pe ucraineanca Marta Koshtyuk.

Simona Halep s-a calificat în finala turneului Transylvania Open, după ce a învins-o pe Marta Koshtyuk
Sursa foto: Hepta | Zuma Press / Rob Prange
de Alin Tarnovschi    |    30 Oct 2021   •   18:34

Simona Halep a reușit un meci perfect, în această seară, calificându-se în finala turneului Transylvania Open, de la Cluj-Napoca, în dauna ucraineencei Marta Koshtyuk, pe care a învins-o cu un categoric 6-0, 6-1, după 61 de minute de joc.

Halep a făcut un prim set perfect, la jumătatea căruia Kostyuk a solicitat un time out medical, motivat de o durere resimțită la coapsă.

În setul secund, ucraineanca a jucat ceva mai bine, reușind să câștige singurul game din meci, fără a-și găsi însă ritmul și fără a reuși să se opună jocului impecabil al Simonei Halep.

"Este un vis devenit realitate pentru mine, mi-am dorit foarte mult să joc finala aici”, a spus Simona Halep la interviul de pe teren.

"Este un turneu acasă, unde îmi doresc întotdeauna să joc bine. Am făcut una dintre cele mai bune partide de tenis ale mele în această săptămână, sunt foarte motivată și abia aștept să joc finala de mâine", a mai explicat Simona.

În finală, Simona Halep o va întâlni pe estoniana Anett Kontaveit, favorita numărul doi a turneului, pe care o conduce cu 3-0 în întâlnirile directe.

×
Parteneri
Schimbări majore la facturile de curent! Noi informații utile pentru clienți
x close