Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, debut spectaculos la Turneul de la Wimbledon

Simona Halep, debut spectaculos la Turneul de la Wimbledon

Simona Halep, debut spectaculos la Turneul de la Wimbledon
03 Iul 2017   •   16:44

Simona Halep a început azi Turneul de la Wimbledon și a jucat în runda inaugurală cu neozeelandeza Marina Erakovic, jucătoare venită din calificări.

Jucătoarea română s-a calificat luni în turul al doilea al turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, după ce a învins-o pe neozeelandeza Marina Erakovic în două seturi, 6-4, 6-1. 

Cele două jucătoare s-au înfruntat o singură dată, în 2015, la US Open, în primul tur, Erakovic (29 ani, 129 WTA) abandonând la scorul de 6-2, 3-0 pentru Halep. 

Halep (25 ani, numărul doi mondial), finalistă anul acesta la Roland Garros, a jucat o semifinală la Wimbledon, în 2015, anul primei ei finale de la Paris, iar anul trecut s-a oprit în sferturile de finală. 

Într-un posibil sfert de finală, Halep ar putea să joace cu britanica Johanna Konta. Dacă va trece de primul tur, Halep o va înfrunta pe brazilianca Beatriz Haddad Maia, iar o posibilă adversară în optimi ar fi rusoaica Elena Vesnina. 

Simona Halep, a doua favorită la Wimbledon, are două victorii pe iarbă şi un eşec în acest an, după ce s-a oprit în sferturi la Eastbourne, fiind învinsă joi de daneza Caroline Wozniacki, cu 5-7, 6-4, 6-1. 

×
Subiecte în articol: Wimbledon Simona Halep
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close