Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, distrusă după înfângerea în fața Mariei Șarapova

Simona Halep, distrusă după înfângerea în fața Mariei Șarapova

Simona Halep, distrusă după înfângerea în fața Mariei Șarapova
31 Aug 2017   •   11:54

Simona Halep a fost eliminată încă din turul 1 al US Open de Maria Sharapova, sportivă care revenise în circuit după suspendarea pentru dopaj la meldonium. După acest eşec, sportive este pusă la zid de multă lume, iar acest lucru o face să se simtă şi mai rău.

Prezent în studioul ESPN, post la care e analist, antrenorul Darren Cahill a povestit că şocul eliminării elevei sale din turul I a fost devastator. „Simona a primit nişte lovituri grele de câteva ori în acest an. După meciul cu Sharapova, toţi eram distruşi! Totuşi, eu am încercat să-mi fac treaba de antrenor. M-am dus la vestiar şi am vorbit cu ea. I-am zis ce poate fi îmbunătăţit, că serviciul n-a mers în acest meci, că a fost moale. Apoi, când Simona nu mai era acolo, a venit la mine preparatorul fizic, Teo Cercel, care e de şase-şapte ani cu ea. M-a luat după umăr şi mi-a zis: <>. I-am spus că e un sfat bun“, a povestit antrenorul australian de 51 de ani, potrivit cancan.ro.

“Voi continua să lucrez cu Halep, fiindcă eu cred în ea şi ştiu că va câştiga turnee de Mare Şlem şi va ajunge unde vrea”, a mai completat Darren Cahill antrenor.

 

×
Subiecte în articol: Simona Halep maria sarapova
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close