Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep face echipă cu Elena Bogdan în proba de dublu de la Wimbledon

Simona Halep face echipă cu Elena Bogdan în proba de dublu de la Wimbledon

Simona Halep face echipă cu Elena Bogdan în proba de dublu de la Wimbledon
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
26 Iun 2015   •   17:30

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3 la simplu, a decis să joace şi la dublu, la Wimbledon, alături de Elena Bogdan, ele urmând a întâlni în primul tur cuplul Su-Wei Hsieh/Flavia Pennetta (Taiwan/Italia), cap de serie numărul 7, informează site-ul oficial al competiţiei.
   
Tot în primul tur, Irina-Camelia Begu evolueză alături de spaniola Lara Arruabarrena, împotriva cuplului american Varvara Lepchenko/Christina McHale.
   
Monica Niculescu şi Olga Savciuk din Ucraina le vor întâlni, în primul tur, pe surorile gemene Pliskova, Karolina şi Kristyna, din Cehia.
   
Şi Alexandra Dulgheru joacă la dublu, în echipă cu Silvia Soler-Espinosa din Spania. Adversarele lor sunt favoritele numărul 6, Garbine Muguruza şi Carla Suarez Navarro, tot din Spania.
   
O altă româncă prezentă pe tabloul de dublu este Raluca Olaru. Ea şi chinezoaica Chen Liang vor da piept în turul I cu perechea Belinda Bencic/Katerina Siniakova (Elveţia/Cehia).
   
Pe tabloul de dublu masculin de la Wimbledon, perechea Horia Tecău/Jean Julien Rojer (România/Olanda) este cap de serie numărul 4, iar cuplul Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India) este al nouălea favorit.
   
Tecău şi Rojer vor juca în primul tur împotriva echipei Martin Klizan/Lukas Rosol (Slovacia/Cehia). La rândul lor, Mergea şi Bopanna vor da piept cu Tim Smyczek/Jiri Vesely (SUA/Cehia).
   
Horia Tecău este triplu finalist la Wimbledon, în 2010, 2011 şi 2012, de fiecare dată în echipă cu suedezul Robert Lindstedt.
   
La al treilea Grand Slam al anului, echipele care pierd în turul I al probei de dublu vor primi un premiu total de 9.000 de lire sterline (circa 12.500 de euro), iar cele care ajung în turul secund, 13.750 de lire sterline (aproape 20.000 de euro).
 

×
Subiecte în articol: Wimbledon Simona Halep
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close