Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep: I-am spus lui Ion Țiriac să nu mă lovească

Simona Halep: I-am spus lui Ion Țiriac să nu mă lovească

Simona Halep: I-am spus lui Ion Țiriac să nu mă lovească
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Iun 2017   •   12:32

Simona Halep a fost extrem de exuberantă la conferinţa de presă de după confruntarea cu Svitolina (scor 3-6, 7-6, 6-0), din sferturile Roland Garros. Ea a relatat un episod amuzant, cu Ion Ţiriac în prim plan.

Creditată de majoritatea specialiştilor cu prima şansă la câştigarea turneului de la Paris, Halep ne-a oferit mari emoţii ieri, în duelul pentru semifinale. Condusă cu set şi 5-1, Simona a găsit resurse nebănuite, luptând ca o adevărată "gladiatoare" şi întorcând soarta unei confruntări care părea să se fi jucat, scrie DigiSport.

Printre suporterii români care au trăit pe viu şi la intensitate maximă disputa de pe "Suzanne Lenglen" au fost şi Ion Ţiriac şi Nadia Comâneci. La final, cei doi păreau extrem de consumaţi psihic după partida care i-a dus de la agonie la extaz, iar Simona s-a îndreptat spre loja lor pentru a le mulţumi penru susţinere. Conştientă că cei doi foşti mari campioni au avut pulsul extrem de ridicat având în vedere dramatismul confruntării, Halep a glumit cu omul de afaceri. Ulterior, a relatat cu mult umor conversaţia, în conferinţa de presă.

"I-am spus lui Ion Ţiriac să nu mă lovească, pentru că se uită toată lumea la noi! El mi-a răspuns că nu o face, pentru că mâine trebuie să joc tenis (n.r. râde). Domnul Ţiriac m-a întrebat cum e posibil să renunţ la 3-0 în primul set. Am fost mirată, pentru că eu nu am renunţat, probabil aşa a părut din cauză că am fost supărată. Dar mi-a mai transmis că am luptat bine", a spus Simona, în conferinţa de presă.

×
Subiecte în articol: Ion Tiriac Simona Halep
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close