Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep îi dă replica lui Ion Țiriac, după ce acesta a criticat-o dur

Simona Halep îi dă replica lui Ion Țiriac, după ce acesta a criticat-o dur

Simona Halep îi dă replica lui Ion Țiriac, după ce acesta a criticat-o dur
30 Oct 2016   •   16:48

Simona Halep s-a întors azi în țară după dezamăgirea de la Turneul Campioanelor, unde a fost eliminată încă din faza grupelor. Constănțeanca n-a rupt gura târgului în 2016. Ea i-a dat dreptate lui Ion Țiriac, cel care o criticase dur, scrie Libertatea.

Ion Țiriac a criticat-o dur recent, atrăgându-i atenția că performanța cere sacrificii mult mai mari. „Halep, numărul 1 în lume astăzi, e o glumă după părerea mea. La talentul pe care îl are, ar trebui să facă vreo 4-5 ore pe zi. Nu merge, în cartea mea de adrese eu sunt foarte ingâmfat ca antrenor, nu cunosc altul. Dar eu fără patru ore n-am facut niciun antrenament. Vilas făcea 8 ore în fiecare zi”, a spus Țiriac zilele trecute.

„Domnul Țiriac are dreptate. Am început să muncesc mult mai mult decât înainte, dar încă nu am ajuns la nivelul maxim. Va trebui să stau cât mai multe ore pe teren ca să pot să ajung și mai sus”, a susținut Simona.

„O să-mi iau o vacanță pentru recuperare și pentru a-mi recupera forțele pentru anul viitor. Nu vreau nici acum să vorbesc despre accidentare. S-a încheiat anul, am timp de recuperare și sper să mă fac bine”, a adăugat Halep.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Ion Tiriac replica
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close