Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep îi uimește pe americani. Ce a declarat înainte de meciul din sferturi cu Makarova

Simona Halep îi uimește pe americani. Ce a declarat înainte de meciul din sferturi cu Makarova

Simona Halep îi uimește pe americani. Ce a declarat înainte de meciul din sferturi cu Makarova
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Aug 2017   •   12:18

Simona Halep le-a spus jurnaliştilor americani că anul acesta este cel mai bun din cariera ei. Ea le-a explicat că se simte mult mai puternică decât în trecut şi, în ciuda unei prime jumătăţi din 2017 cu rezultate bune şi cu multe meciuri, nu se simte obosită în acest moment.

"Am avut rezultate bune pe zgură şi la Wimbledon. Este un restart pentru mine începtutul acesta de sezon pe hard, mă simt proaspătă din punct de vedere psihic, încrezătoare şi pregătită să muncesc. Cred că acesta este cel mai bun an al meu. Mă simt diferit, simt că am îmbunătăţit multe, mă simt psihic şi fizic mai puternică, muncesc mai mult decât în anii trecuţi. Cred că la unele meciuri a fost vorba doar de noroc. Chiar dacă am avut o evoluţie bună până acum, în acest an, mă simt ok, nu mă simt obosită şi sunt bucuroasă să merg la următorul turneu", a declarat Simona Halep, potrivit news.ro.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a învins-o, joi, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-2, pe Mariana Duque-Marino din Columbia, locul 115 WTA, calificându-se în sferturile de finală ale turneului de la Washington. În faza următoare, Halep va evolua cu rusoaica Ekaterina Makarova, locul 58 WTA şi cap de serie numărul 7. Jucătoarea română conduce cu 3-1 în meciurile directe.

 

 

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close