Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, în fața unei performanțe unice în istoria tenisului feminin

Simona Halep, în fața unei performanțe unice în istoria tenisului feminin

Simona Halep, în fața unei performanțe unice în istoria tenisului feminin
25 Ian 2018   •   18:45

Numărul unu mondial scrie istorie la Australian Open, acolo unde s-a calificat dramatic în finală. Dacă va câştiga la Melbourne, Simona va fi prima învingătoare din istorie care cucereşte titlul salvând 5 mingi de meci în drumul spre ultimul act.

O adevărată luptătoare, Simona Halep a arătat încă o dată că e în stare să se agaţe de orice fărâmă de şansă pentru a triumfa. După ce în disputa cu Lauren Davis a salvat, la 11-10, trei mingi de meci, azi, contra lui Kerber, a revenit de la 5-6 şi 15-40 pe serviciul adversarei, scrie digisport.ro.

În total, aşadar, constănţeanca a salvat 5 mingi de meci. Dacă se va impune în finala contra Carolinei Wozniacki, Simona va fi prima câştigătoare de la Australian Open care reuşeşte să revină de la cinci mingi de meci împotriva ei, de-a lungul turneului.

În trecut, Capriati, Serena Williams, Na Li şi Kerber au salvat mingi de meci în timpul turneului, pentru ca apoi să se impună la Melbourne. Interesant e că şi Wozniacki, adversara din finală, a salvat anul acesta două mingi de meci, în disputa cu Fett. Daneza a revenit în decisiv de la 5-1 pentru a se califica mai departe.

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close