Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, în optimi la Wimbledon

Simona Halep, în optimi la Wimbledon

Simona Halep, în optimi la Wimbledon
07 Iul 2017   •   18:15

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat, vineri, în optimile de finală ale turneului pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, după ce a dispus de chinezoaica Shuai Peng, cu 6-4, 7-6 (7).

----------------------------

Meciul a fost programat pentru ora 15:30, însă a fost amânat pentru 16:30 din cauza prelungirii celorlalte partide.

Shuai a dispus cu 6-2, 6-2 de Carla Suarez Navarro (Spania), cap de serie numărul 25. Halep o va înfrunta în premieră pe Peng (31 ani), jucătoare aflată pe locul 37 în ierarhia mondială. 

Românca, semifinalistă la Wimbledon în 2014 şi sfertfinalistă anul trecut, şi-a asigurat 90.000 de lire sterline şi 130 de puncte WTA. 

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a declarat, miercuri, după victoria din turul secund la Wimbledon, că va încerca să meargă până la capăt în al treilea turneu de Mare Şlem al anului. 

''Sunt aici şi încerc să îmi ofer încă o şansă, să merg până la capăt în acest turneu'', a declarat românca, învinsă luna trecută în finala de la Roland Garros, în care a fost favorită în faţa letonei Jelena Ostapenko. 

''Am revăzut finala la câteva zile după aceea, acasă. Bineînţeles că aş schimba ceva dacă meciul s-ar repeta. Aş fi mai agresivă când conduceam. Dar, ca să fiu cinstită, nu mă mai gândesc la acel meci, pentru că am suferit foarte mult după acel rezultat. A trecut'', a mărturisit Halep, citată de Reuters. 

×
Subiecte în articol: Simona Halep Wimbledon
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close