Antena 3 CNN Sport Tenis Cristian Tudor Popescu, comentariu năucitor în timpul finalei de la Roland Garros

Cristian Tudor Popescu, comentariu năucitor în timpul finalei de la Roland Garros

Cristian Tudor Popescu, comentariu năucitor în timpul finalei de la Roland Garros
10 Iun 2017   •   17:35

Jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu a avut o reacție șocantă în timpul meciului dintre Simona Halep și Jelena Ostapenko. "I-aş pupa adidaşii, picioruțele Simonei", a spus CTP în comentariul făcut partidei.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul patru mondial, a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko (47 WTA) cu 4-6, 6-4, 6-3, sâmbătă, în finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului.

Ce a spus în semifinale

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat joi ultimele 10 minute din partida Simonei Halep cu Karolina Pliskova, la o televiziune de știri, unde a povestit cum a trăit meciul româncei.

„Simona a stat sub foc şi a rezistat, asta e ecuaţia matematică - dacă reuşeşte să reziste la obuzele lui Pliskova. A arătat din nou ce inimă mare. Simona nu a avut probleme cu glezna, s-a simţit bine până acum în turneu, s-a putut duce la orice fel de mingi, la limită, şi-a forţat picioarele fără frică, ceea ce e important. Apoi psihicul pe care şi l-a construit. Este un psihic muncit, stabilitatea pe care a dovedit-o pentru că meciurile nu au fost simple. (...)

×
Subiecte în articol: Jelena Ostapenko
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close