Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, cea mai bună jucătoare în 2016. ”Am avut an frumos, un an bun”

Simona Halep, cea mai bună jucătoare în 2016. ”Am avut an frumos, un an bun”

Simona Halep, cea mai bună jucătoare în 2016. ”Am avut an frumos, un an bun”
Sursa foto: Foto: Simona Halep
04 Dec 2016   •   21:55

Simona Halep, desemnată cea mai bună jucătoare în 2016 în cadrul Galei Tenisului Românesc, a declarat duminică seara că a avut un început mai greu de an din cauza problemelor medicale, dar apoi a revenit şi a reuşit să câştige trei titluri WTA, la Madrid, Bucureşti şi Montreal.

"Sună frumos "jucătoarea anului". Mă bucur că am primit acest titlu. Am avut rezultate destul de bune şi sper ca în 2017 să fie şi mai bune. Am avut an frumos, un an bun. Am început destul de greu, pentru că am fost bolnavă, dar apoi am revenit şi am câştigat trei titluri. Unul a fost foarte important, cel de la Madrid, dar consider că şi cel de la Bucureşti a fost destul de important. Asta pentru că am jucat acasă şi l-am câştigat pentru a doua oară. Acum sunt bucuroasă să fiu prezentă la această gală. Chiar eram nerăbdătoare când am auzit de gală, ca să ne strângem din nou să mai vorbim, să mai glumim. Este un eveniment frumos", a spus sportiva din Constanţa, potrivit Agerpres.

Halep a declarat că se bucură de finalurile de an când petrece mai mult timp în ţară. "Eu cred că stau vreo două luni maximum pe an acasă. Dar profit la maximum de aceste zile. Îmi este îndeajuns. Îmi place ceea ce fac şi sper să fac cât mai mult timp de acum înainte", a menţionat ea.

Numărul 4 mondial a afirmat că este o onoare să îl aibă căpitan nejucător pe Ilie Năstase la echipa de Fed Cup, precizând că nu îi este teamă de criticile acestuia. "Dânsul a fost alături de noi mereu. Pentru mine e o onoare să îl am pe bancă şi sper să câştig ambele meciuri de data asta. M-am obişnuit cu criticile. M-a criticat destul anii precedenţi, aşa că nu e o problemă. Dar sper să joc atât de bine încât să nu mă critice aşa de mult. Oricum, eu sunt sigură că o să ne mai şi amuzăm cu dânsul pe lângă teren. E plăcut să-l avem în echipă, sper să ne meargă din ce în ce mai bine", a adăugat jucătoarea în vârstă de 25 de ani.
AGERPRES (editor: Marius Ţone)

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close