Antena 3 CNN Sport Tenis SIMONA HALEP - MAGDA LINETTE LIVE TEXT la ROLAND GARROS. Victorie facilă pentru româncă

SIMONA HALEP - MAGDA LINETTE LIVE TEXT la ROLAND GARROS. Victorie facilă pentru româncă

SIMONA HALEP - MAGDA LINETTE LIVE TEXT la ROLAND GARROS. Victorie facilă pentru româncă
30 Mai 2019   •   19:07

Update: Campioana en titre de la Roland Garros, jucătoarea română de tenis Simona Halep, s-a calificat în runda a treia a turneului de Mare Şlem parizian, joi, după o victorie în trei seturi în faţa polonezei Magda Linette, cu 6-4, 5-7, 6-3. 

Halep (27 ani), a treia favorită, a obţinut o victorie deloc facilă, după două ore şi 11 minute, în faţa unei jucătoare de aceeaşi vârstă, care se află pe locul 87 în lume. 

Știrea inițială

SIMONA HALEP - MAGDA LINETTE LIVE TEXT la ROLAND GARROS. Simona Halep joacă azi în turul 2 de la Roland Garros, cu Magda Linette (87 WTA). Duelul de pe arena Suzanne-Lenglen va fi al patrulea după meciurile Osaka - Azarenka, Djokovic - Laaksonen și Mannarino - Monfils.

SIMONA HALEP - MAGDA LINETTE LIVE TEXT la ROLAND GARROS. Duelul dintre Simona Halep şi Magda Linette va începe după ora 19:00. Confruntarea care precede partida româncei, Adrian Mannarino - Gael Monfils, se află în setul secund. Monfils a câştigat primul act cu 6-3, iar compatriotul său conduce cu 3-1 în al doilea set.

SIMONA HALEP - MAGDA LINETTE LIVE TEXT la ROLAND GARROS. Cele două jucătoare nu s-au întâlnit până acum, iar Simona Halep și-a făcut deja tactica pentru partida de azi. ”Am văzut-o de câteva ori, va fi un meci dificil, pentru că orice meci aici este greu. O să încerc să mă uit cum joacă și să îmi fac un plan. Planul meu, de obicei, este să fiu concentrată pe mine, pe jocul meu, și dacă dau tot ce am mai bun. Sunt liniștită”, a spus Simona.

SIMONA HALEP - MAGDA LINETTE LIVE TEXT la ROLAND GARROS. Kim Clijsters, fosta mare jucătoare din Belgia, a vorbit despre Simona Halep şi despre posibilitatea ca aceasta să îşi apere titlul de la Roland Garros.

SIMONA HALEP - MAGDA LINETTE LIVE TEXT la ROLAND GARROS. Kim Clijsters, o mare susţinătoare a Simonei şi o jucătoare care a pierdut la rândul său trei finale de Grand Slam până să obţină primul titlu, a dezvăluit de ce o place atât de mult pe campioana noastră.

"Ceea ce admir cel mai mult la Simona este modul în care luptă pe teren, cum se agață de orice oportunitate. Nu dă nimic pe gratis și o poți învinge doar jucând tenis de calitate și interpretând o partitură agresivă. Dacă vei încerca să câștigi jucând la fel ca ea, va fi foarte dificil să o învingi", a declarat belgianca Kim Clijsters.

×
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close