Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, prima declarație după ce a câștigat Roland Garros! - VIDEO

Simona Halep, prima declarație după ce a câștigat Roland Garros! - VIDEO

Simona Halep, prima declarație după ce a câștigat Roland Garros! - VIDEO
09 Iun 2018   •   18:34

SIMONA HALEP a CÂȘTIGAT ROLAND GARROS! Simona Halep și-a trecut în cont primul turneu de MARE ȘLEM din palmares. Numărul unu în lume, Simona Halep a avut o revenire spectaculoasă în finala cu Sloane Stephens, cap de serie nr. 10, pe care a învins-o în trei seturi, 3-6, 6-4, 6-1.

"Vreau să vă mulţumesc tuturor. A fost minunat. În ultimul game am simţit că nu mai pot respira. Am făcut tot ce am putut. E uluitor. Am visat la acest moment de când am început să joc tenis. Sunt foarte fericită că s-a întâmplat la Roland Garros. Parisul e un oraş special pentru mine. Sloane e o jucătoare foarte bună, foarte puternică. E dificil să joc contra ei", a spus Halep, pe teren, imediat după încheierea finalei cu americanca Sloane Stephens. 

 

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a câştigat, sâmbătă, primul său titlu de Mare Şlem, după ce a învins-o pe americanca Sloane Stephens în finala de la Roland Garros, cu 3-6, 6-4, 6-1. 

Halep (26 ani) a obţinut victoria după două ore şi 3 minute în faţa numărul 10 mondial (25 ani), la a patra sa finală de Mare Şlem, a treia la Roland Garros, după cele din 2014 şi 2017, şi a doua din acest an, prima pierdută în faţa danezei Caroline Wozniacki la Australian Open. 
 

×
Subiecte în articol: Roland Garros grand slam Simona Halep
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close