Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, prima declaraţie după victoria de la Toronto

Simona Halep, prima declaraţie după victoria de la Toronto

Simona Halep, prima declaraţie după victoria de la Toronto
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Aug 2015   •   23:06

Jucătoarea Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 3 WTA, a declarat, miercuri, după calificarea în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Toronto (Canada), că a jucat cel mai bun tenis al ei în meciul cu Jelena Jankovici, scor 6-3, 6-4.

"Sunt extrem de fericită că am câştigat, deoarece mă aşteptam la un meci greu. Sunt fericită pentru că am jucat cel mai bun tenis al meu. Mulţumesc publicului că a fost alături de mine. Mulţumesc românilor că sunt alături de mine. Sunt fericită cu ce am realizat astăzi şi pot apune că a fost o zi bună. Mă simt confortabil să joc aici şi abia aştept meciul următor", a spus Halep.
   
Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 3 WTA, s-a calificat, miercuri, în optimi de finală la Toronto (Canada), turneu de categorie Premier 5 dotat cu premii în valoare totală de 2.513.000 de dolari.
   
Halep a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-3, 6-4, după o oră şi 21 de minute, pe Jelena Jankovici (Serbia), poziţia 23 în ierarhia mondială.
 
În optimile de finală, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Angelique Kerber (Germania), favorită 13 şi locul 11 WTA, şi Monica Puig (Puerto Rico), jucătoare venită din calificări şi poziţia 96 în clasamentul mondial.
  
 

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close