Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, reacție după maratonul de la Rogers Cup. ”Sunt puțin moartă”

Simona Halep, reacție după maratonul de la Rogers Cup. ”Sunt puțin moartă”

Simona Halep, reacție după maratonul de la Rogers Cup. ”Sunt puțin moartă”
09 Aug 2018   •   22:58

Simona Halep a petrecut pe teren, în total, 3 ore și 17 minute, la meciul cu Anastasia Pavlyuchenkova, care a început joi dimineață și s-a terminat seara, din cauza unei pauze pricinuite de ploaia care a căzut la Montreal. Numărul 1 WTA nu are prea mult timp la dispoziție pentru a se recupera, pentru că va juca ultimul meci al zilei cu Venus Williams, cea care a eliminat-o în turul al doilea pe Sorana Cîrstea (7-6, 6-4).

La finalul primului meci pe care l-a jucat după participarea la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, Simona a acuzat oboseala și accidentarea care a făcut-o să apeleze la ajutorul medicului înaintea setului decisiv cu Pavlyuchenkova. "Sunt puțin 'moartă'", a spus Halep, zâmbind, înainte să mulțumească publicului pentru susținerea care a motivat-o să continue, în ciuda durerilor.

Liderul ierarhiei mondiale a tenisului feminin a avut cuvinte superbe despre Venus Williams (38 de ani), despre care a spus că este o mare campioană și în fața căreia se așteaptă să aibă un meci greu, mai ales că turneul se desfășoară pe suprafață hard.

"Mă simt puțin obosită, ca să fiu sinceră. A fost un meci extraordinar, o luptă teribilă. Ea a jucat incredibil și a luptat până la capăt, a fost dificil. Am câștigat și sunt foarte fericită că am putut lupta până la final. Cu siguranță, cu o astfel de susținere e imposibil să renunț! Vă mulțumesc!", a spus Simona Halep, la finalul meciului câștigat cu Anastasia Pavlyuchenkova, potrivit DigiSport.

"Nu am idee cum mă voi recupera. Sunt puțin 'moartă' în momentul ăsta. a trecut mult timp de la ultimul meci pe care l-am jucat, la Wimbledon. Voi face tot posibilul să mă recuperez și să lupt în meciul următor. (n.r. Venus Williams) E o campioană și întotdeauna e greu să joci împotriva ei. E și mai greu pe hard, dar voi încerca să mă bucur de timpul petrecut pe teren și de o atmosferă frumoasă, din nou", a adăugat numărul 1 WTA.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close