Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep revine pe teren după doi ani de la suspendarea din WTA

Simona Halep revine pe teren după doi ani de la suspendarea din WTA

Simona Halep revine pe teren, după mai bine de doi ani de când a fost suspendată din circuitul WTA pentru dopaj.

Simona Halep revine pe teren după doi ani de la suspendarea din WTA
Sursa foto: Facebook | Simona Halep
de Georgiana Adam    |    18 Ian 2024   •   11:58

Simona Halep, în vârstă de 32 de ani, a primit o suspendare de patru ani. Decizia a fost luată de un tribunal independent, însă sportiva din Constanţa a anunţat că va ataca hotărârea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi găsi imagini cu Simona Halep

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ultimul meci oficial din WTA jucat de Simona Halep a fost pe 29 august 2022 atunci când a pierdut în fața unei ucrainence anonime, Daria Snigur, scor 2-6, 6-0, 4-6.

Pentru că nu a putut participa la niciun eveniment oficial, Simona Halep s-a pătrat în formă şi s-a pregătit intens în Dubai, alături de noul ei staff, iar acum a primit şansa de a juca, din nou, în faţa unor tribune pline, notează GSP.ro.

Astfel, campioana va reveni pe teren pe data de 15 iunie 2024, în cadrul unui meci demonstrativ al legendelor organizat de Sports Festival în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

La cea de-a 5-a ediţie Sports Festival vor mai participa Steffi Graf (54 de ani), Andre Agassi (53 de ani) şi Andrei Pavel (49 de ani).

Anunţul prin care organizatorii au anunţat că Simona Halep va participa la evenimentul de pe 15 iunie a fost făcut printr-un clip video postat pe Instagram, în care campioana apare în timp ce vorbeşte la telefon cu Steffi Graf şi o invită la eveinment.

"Bună, Steffi. Te aștept împreună cu Andrei în România, în țara mea natală. Am mai jucat la Sports Festival și mi-a plăcut. Sunt sigur că și ție o să își placă. Abia aștept să te văd la Cluj!", a fost mesajul transmis de Simona Halep.

Sportiva din Constanţa va fi audiată la TAS în perioada 7-9 februarie 2024, în cadrul apelului făcut împotriva deciziei de suspendare.

View this post on Instagram

A post shared by Sports Festival (@sportsfestival)

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close