Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep se menţine a doua în clasamentul WTA

Simona Halep se menţine a doua în clasamentul WTA

Simona Halep se menţine a doua în clasamentul WTA
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    11 Mai 2015   •   09:30
Românca Simona Halep se menține pe locul al doilea în clasamentul celor mai bune jucătoare profesioniste de tenis din lume (WTA), dat publicității luni, în timp ce Irina Begu a urcat pe poziția a 31-a, cea mai bună clasare din cariera sa.

Serena Williams este lider incontestabil al ierarhiei, iar poziția a treia este ocupată de rusoaica Maria Șarapova, la doar 200 de puncte de Halep. Petra Kvitova (Cehia), învingătoare în turneul de la Madrid, este în continuare a patra, dar s-a apropiat de podium.

Begu a reușit un salt de șase locuri după sfertul de finală de la Madrid, ajungând acum pe 31. În top 100 mai figurează două românce, Monica Niculescu, pe 67, după ce a coborât cinci trepte, și Alexandra Dulgheru care a coborât un loc, fiind acum pe 72. Andreea Mitu se află imediat după prima sută, pe locul 101 (+1).

La dublu, Monica Niculescu este prima româncă din ierarhie, pe 49, două locuri mai jos față de săptămâna precedentă, în timp ce Irina Begu a reușit un salt de 12 locuri și este acum pe 55. Raluca Olaru a urcat și ea două poziții, fiind pe 57.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Irina Begu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close