Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep se opreşte în semifinale la Miami. Românca a pierdut în faţa lui Williams

Simona Halep se opreşte în semifinale la Miami. Românca a pierdut în faţa lui Williams

Simona Halep se opreşte în semifinale la Miami. Românca a pierdut în faţa lui Williams
de O.P.    |    03 Apr 2015   •   06:47

Românca Simona Halep (nr. 2 WTA) a întâlnit-o vineri, de la ora 04:30 (ora României), pe americanca Serena Williams (nr. 1 WTA) în semifinalele turneului Miami Open.

Meciul a durat două ore şi opt minute, iar Williams, de şapte ori campionă la Miami Open şi câştigătoarea ultimelor două ediţii, a obţinut a cincea victorie, din şase partide jucate cu Halep.

Prezenţa în penultimul act este recompensată la Miami Open cu un premiu de 220.230 de dolari şi 390 de puncte WTA.

Simona Halep îşi consolidează locul 3 WTA după acest turneu. Ea se va apropia de la 1.089 de puncte la 319 puncte de rusoiaca Maria Şarapova, clasată pe locul 2 şi eliminată în manşa secundă a competiţiei din Florida.

Luna trecută, ocupantele locurilor 1 şi 3 WTA ar fi trebuit să joace una împotriva celeilalte şi în semifinalele turneului de la Indian Wells, dar Williams s-a retras înaintea partidei, din cauza unei accidentări la genunchi.

Halep şi Williams s-au întâlnit ultima dată, în octombrie 2014, în finala Turneului Campioanelor, românca fiind învinsă, cu scorul de 6-3, 6-0. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit şi în Grupa Roşie a competiţiei, când Halep a câştigat cu 6-0, 6-2.

Anterior, ele au mai jucat de trei ori şi de fiecare dată s-a impus Williams. Prima dată au evoluat una împotriva celeilalte în 2011, în turul doi al turneului de la Wimbledon, când Serena Williams a câştigat în trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1. Următoarele două partide au avut loc în 2013 şi s-au încheiat cu scorul de 6-3, 6-0, în semifinalele turneului de la Roma, şi cu scorul de 6-0, 6-4, în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati.


×
Subiecte în articol: Simona Halep Miami Open Serena Williams
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close