Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep – Serena Williams. Specialiştii o văd pe Simo victimă sigură

Simona Halep – Serena Williams. Specialiştii o văd pe Simo victimă sigură

Simona Halep – Serena Williams. Specialiştii o văd pe Simo victimă sigură
13 Iul 2019   •   11:18

Simona Halep – Serena Williams este finala mult așteptată de la Wimbledon 2019. Mulți dintre specialiștii din lumea tenisului cred că americanca își va adăuga un nou titlu de Grand Slam, dar sunt și unii care o văd pe Simona învingătoare. Serena este marea favorită și la casele de pariuri.

Revista The Week din Anglia a făcut un sondaj printre specialiștii din tenis. Din șapte opinii, cinci sunt favorabilie Serenei și două, Simonei, scrie Digi Sport.

"Serena Williams are o carieră impresionantă, cu 23 de titluri de Grand Slam. Simona Halep este la prima sa finală de la Wimbledon după un traseu imprsionant, dar asta nu-i va garanta succesul în finală. Previziunea e că Serena va câștiga în două seturi", a spus Verity Bowman de la The Daily Telegraph.

"Simona Halep este jucătoarea perfectă pentru a o învinge pe Serena. Dar Williams poate învinge pe oricine, dacă își va păstra nivelul. Previziune: Serena câștigă în trei seturi", a spus Rob Blanchette de la Bleacher Report.

Comentatorii de la ESPN au păreri diferite. "Serena știe ce este presiunea unei astfel de finale. Nu va lăsa să-i scape victoria", crede Pete Bodo, contrazis de Tom Hamilton: "Halep va câștiga în trei seturi într-un meci memorabil".

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close