Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep și-a aflat adversara de la Montreal. Pe cine va întâlni românca în turul doi

Simona Halep și-a aflat adversara de la Montreal. Pe cine va întâlni românca în turul doi

Simona Halep și-a aflat adversara de la Montreal. Pe cine va întâlni românca în turul doi
08 Aug 2018   •   09:11

Simona Halep, numărul unu mondial, o va avea ca adversară pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, în turul al doilea al turneului WTA de la Montreal (Canada), dotat cu premii totale în valoare de 2,82 milioane dolari.

Marţi, în primul tur al competiţiei, Anastasia Pavliucenkova a învins-o în două seturi, 6-3, 6-2, pe Christina McHale din Statele Unite, venită din calificări, scrie news.ro.

Simona Halep, principala favorită de la Montreal, este calificată direct în turul secund. Simona Halep a câştigat toate cele şapte meciuri disputate până acum împotriva Anastasiei Pavliucenkova, ultimul dintre ele anul trecut, în optimile de finală ale turneului de la Roma (6-1, 4-6, 6-0).

Tot marţi, rusoaica Maria Şarapova s-a impus cu 6-1, 6-2 în faţa bulgăroaicei Sesil Karatanceva, britanica Johanna Konta a trecut în trei seturi, 6-7 (6/8), 6-1, 6-2, de letona Jelena Ostapenko, numărul 11 pe lista capilor de serie, în timp ce belarusa Viktoria Azarenka a dispus cu 6-0, 6-1 de Kristina Mladenovic (Franţa).

×
Subiecte în articol: Simona Halep adversara Montreal
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close