Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep şi Alexandra Cadanţu, eliminate în turul doi la Wimbledon

Simona Halep şi Alexandra Cadanţu, eliminate în turul doi la Wimbledon

Simona Halep şi Alexandra Cadanţu, eliminate în turul doi la Wimbledon
de M.T.    |    27 Iun 2013   •   16:00

Nicio jucătoare din România nu va fi prezentă în turul trei al concursului feminin de simplu de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, după ce Simona Halep şi Alexandra Cadanţu au pierdut meciurile disputate joi.

Halep nu a reuşit să obţină cea de-a 12-a victorie consecutivă şi a pierdut în trei seturi, scor 2-6, 6-1, 0-6, în faţa chinezoaicei Na Li, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6.

Românca nu a fost nevoită să înfrunte doar o jucătoare redutabilă, ci şi o puternică durere la spate, din cauza căreia a avut nevoie de trei ori de intervenţia medicilor.

Chiar şi accidentată, Halep a reuşit să egaleze situaţia la seturi, impunându-se convingător cu 6-1 în setul doi, după ce îl cedase pe primul la 2, dar nu a putut rezista în decisiv jocului foarte bun al lui Na Li şi a pierdut la zero.

Cealaltă reprezentantă a ţării noastre care a intrat pe teren joi, Alexandra Cadanţu, a fost învinsă tot de o jucătoare din Asia, japoneza Kimiko Date-Krumm (84 WTA), scor 4-6, 5-7.

Cele două jucătoare din România vor primi pentru prezenţa lor în turul doi la Wimbledon câte 38.000 de lire sterline şi 100 de puncte WTA.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close