Antena 3 CNN Sport Tenis Suma uriașă la care a ajuns averea Simonei Halep, după ce a devenit numărul 1 mondial

Suma uriașă la care a ajuns averea Simonei Halep, după ce a devenit numărul 1 mondial

Suma uriașă la care a ajuns averea Simonei Halep, după ce a devenit numărul 1 mondial
Sursa foto: Foto: Simona Halep.Facebook
24 Oct 2017   •   16:26

Simona Halep a devenit numărul 1 mondial in ierarhia tenisului feminin, fiind prima jucătoare din istoria României care reușește acest lucru, și al doilea român, după Ilie Nastase, care ajunge pe prima treaptă a clasamentului, scrie protv.ro.

Succesul de pe terenul de tenis s-a materializat și în contracte importante de publicitate, Simona fiind imaginea mai multor companii. Cele mai mari branduri care și-au asociat imaginea cu cea mai buna tenismenă din lume sunt Adidas, Mercedes și Hublot.

Câștigurile Simonei din tenis au depășit, odată cu Turneul Campioanelor ce are loc in aceste zile la Singapore, suma de 20 de milioane de dolari. La acesti bani se adauga peste 3 milioane de dolari stransi din contractele de sponsorizare, ceea ce o urca pe Simona in topul celor mai bogati romani.

Conform topului Capital de anul trecut, 5 romani au averi de peste 20 de milioane de euro. In acest top nu a fost inclus Ion Tiriac, fostul jucator de hochei si tenis, care are o avere de peste 1 miliard de dolari.

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close