Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep: Sunt sănătoasă şi sper să câştig câteva meciuri la Wuhan

Simona Halep: Sunt sănătoasă şi sper să câştig câteva meciuri la Wuhan

Simona Halep: Sunt sănătoasă şi sper să câştig câteva meciuri la Wuhan
de S.T.    |    28 Sep 2015   •   17:09

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat că îi este dificil să-şi păstreze concentrarea la turneele asiatice, programate în finalul sezonului, dar a precizat că este sănătoasă şi speră să câştige câteva meciuri la competiţia la care este favorită principală, Wuhan Open.
   
"Pentru toate jucătoarele este dificil să evolueze aici, după ce am avut atât de multe turnee de-a lungul anului. Unele dintre noi au avut rezultate bune şi nu este uşor să rămâi concentrată pentru aceste meciuri. Dar sunt turnee bune, mari şi sunt bucuroasă că pot juca la acestea. Sunt sănătoasă şi pot juca la aceste turnee, care sunt foarte importante pentru noi. Sper să am energie să câştig câteva meciuri", a spus Halep, într-un interviu acordat site-ului oficial al WTA.
   
Românca a afirmat, aşa cum a mai făcut-o în cursul acestui an, că nu vine la Wuhan cu aşteptări mari, dorind doar să etaleze cel mai bun tenis al ei. "Vin din SUA, unde am jucat bine şi am avut rezultate bune. Nu m-am aşteptat la acele rezultate, deoarece am avut un sezon slab înainte. Dar acum sunt cu adevărat mulţumită de jocul meu, sunt mai încrezătoare şi am venit aici doar ca să mă bucur de turneu. Nu am aşteptări de la acest turneu, vreau doar să joc cel mai bun tenis al meu şi să mă bucur de tot ce este aici", a declarat jucătoarea care a împlinit, duminică, 24 de ani.
   
Săptămâna trecută, Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului WTA de la Guangzhou, după ce a fost învinsă, joi, cu scorul de 6-4, 6-3, de sportiva cehă Denisa Allertova, locul 76 WTA. Românca va evolua, marţi, pe arena centrală de la Wuhan, împotriva rusoiacei Anastasia Pavlicenkova, locul 32 WTA, în manşa a doua a competiţiei chineze de categorie Premier 5.

×
Subiecte în articol: Simona Halep WTA
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close